...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Saturday, June 27, 2009

GAY-dering??

title propa lagi.. ok last wednesday@24 june 2009 aku ada buat satu majlis hi-tea kecil-kecilan untuk grad dan juge mini gay-dering@gathering.. haha..

aku jemput mmber2 rapat kt UiTM segamat ku, termasuk budak2 rumah sewa aku.. then aku ada ajak mmber2 kt ruma aku.. dak2 skola aku.. dan jue kazen ngn junior skola aku.. kepada yg aku xjemput tu, jgn terasa hati.. sbb aku memang giler small bdget.. tp then makanan ade lebey.. nk calling2 org disekeliling, tp apa pulak org kate nnti kan.. "Oo makanan da tinggal balance baru nk hajak la..". mmber aku yg dtg pon ada yg last minute pnye ajak.. so sori kepada kawan2 aku yg laen ye.. pastu yg xdpt dtg sbb ad yg bz,keje lah dan mcm2 lg.. tp xpe, ada rezeki aku buat lagi kay.. insyallah untuk ramai2..


p/s :- thnx dibah bawak cookies
thnx pzol n nad n ayul dtg awal tlng2
thnx pada smua yg hadir

8 comments:

Farah said...

ak jua dilupekan!

maRYza said...

i xde..
ngeh...
sory xdpt pg..

nadey said...

auwwww..............makan lebih baru nk hajak ek???? hehehhehe daaa~~~

ejans said...

fara : sori wey.. aku mmng nk hajak kaw ngn fanau,haja pu3 smua.. tp kira2 mcm takot xcukup makan plak.. sedey je.. malu ar org dtg xcukup mkn.. tp rupanya ada lebey.. ingt nk calling korg.. tp takot nnti ape pulak org kate.. sori taw.. insyallah aku buat lg ye.. serius aku bdgt buat utk dak segamat jer.. rupanya ramai xdtg.. sori taw..

mariza : its oke.. u pon kt bandung time tu..

nadey : ape auw2?? pondan sgt!

Farah said...

haha.
tarak hal lah!

awatachilovestory said...

mknan sedap hehe nnti wat besar2 tau beli cookies kak diba hehe

AMIREZKA said...

huhu. nice mini event huh.. kekeke..
btw i think i realize there is one guys. from sr kolej. is it? MEAH if im not mistake.. kekeke..

ejans said...

amirezka = haha thnx anyway.. huhu actlly all of us frm SR.. haha.. tp MEHA jer yg brjaya grad kt sr smpai abes.. haha.. kitorg terkandas di tahun akhr..

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |