...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Monday, June 1, 2009

Fakta Menarik UiTM Segamat : berbentuk Hati

haha saje je teringin share tntng cmpus aku.. ade dua ke tige pasal UiTM segamat, aku nk share nnti. Tp pada edisi kali ini, akan aku kongsikan tentang "UiTM segamat berbentuk LOVE". haha.. benda ni aku perasan bile 2tahun lepas, aku bukak ar google earth.. saje2 usha tempat.. then tgk ar cmpus sendiri.. then tgk eh, mcm bntuk love plak cmpus aku ni.. haha.. tp itu smua dulu.. disebabkan arus permodenan, dlm beberape tahun ni byk projek infrastruktur telah dijalankan.. blok2 kuliah baru, blok lecturer dan kolej2 baru.. so pasni xde ar nampak sgt bntuk love ni.. haha..

ok tu jer.. ape yg menarik tentang UiTM segamat?? haa ia berbentuk LOVE.. haha.. tunggu edisi yg seterusnya ok~

nmpak mcm love kan


kecik je cmpus aku ni.. dari kolej ke class dlm 5 minit brjalan je..


ni plak dari cmpus ke town.. amek masa dlm 10 ke 15 minit la..

6 comments:

ash_hafriz said...

oh uitm ku...
uitm di hati ku..
hahahaha..

awatachilovestory said...

waahh!!
uitm ku berbentuk hati
i heart my uitm haha

nadey said...

kek ape tu mcm tu shah??

ejans said...

haa?? tak paham nadey?? cube ckp bahasa manusia skit.. jgn beruang.. haha..

PHIRDOTE said...

ko ni da mcm CIA la..haha

maRYza said...

wah!!btol ker ni??
proud to be 1 of da stdnt kat sne..
even xbest sgt sne tp byk jgk sweet memories..
hahaha..
mcm kek ker peta tu??

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |