...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Sunday, July 19, 2009

7jam keliwon


haha 7jam aku tunggu duk terpuruk rasa ingin mati dlm auditorium uitm mlaka siti kampus hanya semata2 untuk = PitiPitiEn!!!

dtg semangat nk wt ptptn kul 7.45pg kt cmpus.. tnggu kate stat kul 8.. tp haramMmMmm.. kul 9lebey baru dtg.. siap dgn mask bagai.. siap glove.. da mcm pejabat kesihatan nk buat kuarantin.. haha.. tp gigih menunggu giliran.. smpai la ke pukul 3 settle smua.. time tunggu siap brape kali aku trtdo pun xtaw la..

hurMm dah la smnggu aku sebok trun nek cmpus nk settle bnda ni.. nk cop la.. nk print la.. hadoi.. time dip senang je nk apply loan ni.. skrng mcm2 bagai nak.. tu pon xtaw dpt ke tak.. so kepada pemohon kelompok ke-2, siap sedia lah dokumen anda drpd skrng oke..

pa per pon smua dibuat kerna DUIT.. haha.. loan.. owh loan..

degree di uitm bndr mlka amat memerlukan duit = buku yg ori (potostat@manual xbole.. audit konon) + duit mnyk nnti + duit parking per entry rm2 nnti + duit sewa ruma nnti + duet makan + duit nk g industrial trip kat obersea + nek cruise sg mlaka haha.. + tgk muvie + nek taming sari + mcm2 lg..

8 comments:

tengku_fir21 said...

hahaha
duit..duit di mana ko duit

AMIREZKA said...

lol~ haha.. kalau x dpt... cari le scholar. bro.. ngeee..

xleh blah.. nak naik taming sari gak. ekekek.. btw gud luck.. :)

ejans said...

tengku_fir21 :- duit ada di mana2 sahaja.. tp yg pasti di mana2 sahaja bukan duit kita.. haha..

amirezka :- haha jum2 g naek.. scholar xlaHyak.. haha..

nadey said...

shah trip g obersea bile?? kt mane??? xaci nk ikot leh??

aizatulqem said...

river cruise?!
haha.
i pon xpenah naek bnda tu
hoho

ejans said...

nadey :- g trip tawun dpn.. g mana ikot bajet.. haha.. tu nnti kitorg sndiri handle.. so xtaw la g mane lg..

qerm :- haha romantik ar nek cruise tu.. station dia blakang kolej i jerr.. hehe..rugi org mlka xnek.. hehe.. qerm nnti kt mlaka bwk i g tmpat makan best (kcuali umbai kos da taw) hehe..

aizatulqem said...

romantik abesla weyy.
ahahaha
bole2.mao mkn ape?
asam pedas?
nnt i bwk okai
;)

ejans said...

haha romantik pe.. ala2 venice in da east.. haha.. verangan~

ape2 jerrrr.. kite wat jalang2 cari makang.. hehe..

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |