...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Sunday, March 8, 2009

happy bufday to my BFF (perempuan simpananku)


Himpunan laporan Bufday Nad n Nadey..

----------------------------------------------------------------------

Pada 19hb Feb adalah ulang tahun keLahiran kawan puake ku Nadirah (sabariah). aku,nad,fizul dan nabila (ayul xde sbb ad test) celebrate pada:

Tarikh : 20hb feb 2009
Venue : aL-fariz (maen eja je), bangi
Modus operandi :
Aku buat2 dtg bangi buat assmnt kt ruma kwn aku. then ajak lepak brsama kwn ensem aku (kononnye). then smpai area al-fariz, dorg smua nyorok dlm kete ngn kek (parking jauh skit). then aku jmpe nadey, nadey ngn rakus terus tnye "mane kawan kaw tu??" haha.. then aku aku jbw "nadey teman aku parking jap, aku maen parking je.. member aku tnggu dlm kete nie.." then nadey dtg kitorg pun surprisedkan dia.. Nad paling takot sbb tipu ndey yg dia da g lngkawi da.. nad takot kena belasah nnti.. haha..


Kek nadey : Selamat Ulang Tahun Sayang..
Just bg kad ngn Choc je.. xsmpat buat paper.. Kad aku buat..

Aksi lucah kawan2 puake ku..
bole buat perbuatan puake kt public
walaupun gigi dorg hodoh dorg tetap kawan aku.. haha..
sabariah, kesuma, kundur (malam tu baru dia dpt nama)

berperangai puake di public lagi.. adegan tarik menarik rambut..
---------------------------------------------------------

Pada 4hb March adalah bufday kawan puake ku seterusnya, Nad (kesuma). Kali ni ayul dpt brsama2 kami :

Tarikh : 6hb March 2009
Venue : Restoran Tupai-Tupai
Modus operandi :
suruh ayul ajak nad g makan, ngn kawan ayul name Anuar dgn Gf dia konon.. haha.. aku ngn nadey gtau nad mnggu ni xbalek.. kos bz giler.. ayul ngn nad da smpai then kitrog pun smpai n surprsd cmtu je.. kek da bg kt waiter suh simpan.. then melantak la dulu.. da abes kitorg pnggil la waiter tu.. then dia bole dtg kt meja n tunjuk, "ni ke kek nya??" dgn muke selamba+inncnt.
hangin je aku.. nad pun da nmpk kot.. tp kami smua termasuk nad sendiri belakon la untuk menjayakan kejutan ini.. haha.. then da hampir separuh abad, baru dia dtg.. haha.. terima kasih la nad cube untuk menjayakan kejutan untuk diri dia sendiri.. terima kasih abg waiter tupai-tupai..

presents kami untuk mereka
aku syg mereka.. daaa~ (muke mnyampah)


bufday gurL NAD@KESUMA
geGurL
suke mereka
dorg yg makan smua nya..
kek nad : Nadya Gedik Gendut (idea ayul)entrance kt Tupai2

Nadey dan Nad bersama present mereka
Nadey muke feel
kami ke karaoke selepas makan (nadey ratu karaoke)

2 comments:

nadey said...

thanks so much
aku syg ko n dorg gak

jap nape aku ratu karoke???
bukan ko kew??
daa
jgn mencaharut
nanti kene blasah

pijoi said...

smpai sekarang aku bengang giler dgn waiter tupai2 tu.... hancus plan selama dua minggu kami.. huh!

aku jumpe waiter tu aku sula die laju2, bia die x dapat tepis...

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |