...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Monday, March 30, 2009

owh Camelia



hurmm aku touching sgt dgr lagu ni (even irwansyah sengau) tp lagu dan lirik dia amat menusuk jiwa dan raga ku.. hampir bisa mngeluarkan air mata ku hingga membasahi pipi ku dan terus jatuh ke muka bumi..

sian si Camelia ni.. suke2 je jantan tu nk tnggal kan dia.. bukan maen la puji dia yg sempurna la ape la.. tp knp ttp pilih org laen.. hurmm.. puji sbb takot Camelia ni xbole trima knyataan then kacao dia balek la ea?? huh.. adoii.. pompuan ke laki ke, jgn ar jd mcm ni oke.. sama je.. bukan smua laki wt mcm ni.. pompuan pn ade jgk.. so renung2kan lah..

wahhh.. gitu la.. saja je nk bg taw tu.. dgr la okek..


O=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=O

lyric dia :-

Camelia maafkanlah aku
Karena ku tak bisa temani tidurmu
Camelia lupakanlah aku
Jangan pernah lagi kau temui aku
Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku
Kau wanita yang tegar
Aku mohon lupakan aku
Sudahlah jangan menangis lagi
Ku rasa cukup sampai di sini
Mungkin di suatu saat nanti
Kau temui cinta yang sejati
Sudah cepat lupakanlah aku
Jangan pernah ungkit masa lalu
Ku takut kekasihku pun tahu
Kau pernah menjadi simpananku
Camelia…
Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku

3 comments:

maRYza said...

haha..
cube la dgr lagu selalu mengalah by seventeen..
bydaway lagu camelia mmg best tp org slalu xnk dgr cuz it was sang by irwanshah..haha..poor him..

nadey said...

emmmm
aku mmg wanita yg hebat

JimeMalek said...

nyanyikan weyh!
nk dgr version ejan!
HAHA
>.<

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |