...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Thursday, March 19, 2009

teKanan utara, selatan, timur dan barat..

hurmm pressure dari segenap arah..

hurmm lagi nk abes sem lg byk tekanan.. smua assmnt da nk kena sbmit.. report yg berjela2 nk kena buat.. byk dscssion.. ulang alek je uitm tu.. tdo dan rest pun da xcukup.. pening sgt kepala aku..

hurmm besides tu ntah la.. aku terlalu sensitif atau dia yg kurang sensitif? aku pun xtaw.. hampir dua ke tiga minggu aku emo.. but ada reasons.. mungkin nmpak remeh but bg aku penting bnda2 tue.. soal prasaan.. hati masing2 kena jaga.. dia ke aku ke.. mngkin dlu dia lain style dia, n aku juga mungkin lain style aku.. but smua org kena ikot besen aer kan.. kalau petak jadi la petak kita.. hurmm ntah la.. tnsion sgt =(

time nie aku ingt smua nya.. ntah la.. mcm2 yg aku teringat balek.. aku cuba nk be cool.. lupa kan apa yg dia buat.. koz may b dia xsedar or xprasaan ape brlaku.. aku kdng2 down jgk ego aku.. koz xnk bnda jd teruk.. even be4 ni pun aku x akan down ego aku cmni.. sbb paham2 la sikap aku yg mcmana.. but ntah lar.. may b bukan totally salah dia..

hurmm cepat lar abes mnggu2 sengsara nie.. pening nk pikir.. cepat je la grad.. atleast ade gap nk tenangkan fikiran.. then mulakan a new chapter and journey..

6 comments:

nadey said...

shah
nape ni??
ko tgh serabut aku xtau
shah aku ade
kami ade
pe2 kami sggup ade ngan ko susah senang

pijoi said...

sory....
ade sebab yg sngt munasabah kenapa orng tu buat mcm tu... percaya laa.

aizatulqem said...

hey2,
chills.
xmao tension2 okai.
i ade utk dgr cerita u.
:))

ejans said...

anyway thnx guysss.. =)

maRYza said...

u npe??
as ur fren, i hope u will be strong 4 whatever thing comes in ur life!
chill dude! ;p

ejans said...

thnx mariza =>

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |