...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Saturday, February 28, 2009

Faktor Ketakutan - UKM

14hb feb lepas (time velentine) kolej Sabariah (nadey mengelebey) ada mngadakan satu program kolej. Nadey dan kawan2 kolej nya (keris mas) ada menganjurkan satu program FEAR FACTOR. Dengan bersemangat dia mntak sponsor kt kitorg smua.. n suh kitorg masok.. atas sbb ksempitan.. kami masuk la prog nie.. [haha kami tu hanya Betong (fizul) dan dak bilik dia Is (tomok)]. Untuk memberi support kepada Sabariah dalam mnganjurkan prog nya.. jauh perjalanan kami..

Aku, Kesuma (nad) ngn Ketumbar (ayul) xcukup gagah untuk masuk Fear Factor ni.. si fizul ngn is memang cukup gagah sbb dorg penah join prog cmni kt tmpt laen.. lagi2 si is ni smua dia bole telan..

oke.. ari tue.. kitorg dtg pagi2 bute kat UKM.. tue 1st aku masok sane..



ish2.. nmpak sgt dak koLej kerisMas suke meludah.. haha..
Nadey dgn pembesar suara nya (even suara dia da besar) memekak di sekitar kolej. Konon nk advertise Fear Factor dia la.. tp tgk cm nk mnghalau orang kt situ ade lah..

Fizul (betong) ngn Is (tomok - name baru dia.nad bg)

briefing sebelum start FearFactor

salah satu task dorg.. baling dadu untuk pilih lauk untuk dimakan..

Is kena makan benda yg di Blended kan.. Fizul makan yg raw punye..

yeah.. Fizul mampu tersenyum lg..

Fizul kena makan Pegaga (kot lupe), budu, halia, ntah ape lg da.. lupe..

Gagah sungguh kamu Betong.. haha xtahan kot time nie.. bau bahan2 dia je da busuk..


Oke.. team mereka xdpt ke final.. dorg smpai stage 3 je kot drpd 4.. 1st belari2 cari barang, 2nd makan, 3rd kena kunci dlm locker then kena cr kunci kt tong yg menjijikkan kate fizul.. So dorg xberjaya dlm task nie.. xdpt la ke final.. lagi pon dorg syuko xdpt ke final.. sbb kena minum telo mentah.. then kuarkan balek partner kena minum plak.. si fizul xbole makan telo mentah.. (aku langsung bau pun xbole).. lg pon kitorg da penat n lama kt sane.. so kalah pon ok la..

tu je la.. kami njoy di sana.. even penat skit.. yg penting dpt support nadey.. pastu kitorg g oU.. dpt mkn aiskrim cnnetto free kt sane.. haha..

3 comments:

nadey said...

ya Allah...........
korg support aku...
aku rase bahagie...
emm korg sanggup dtg dr jao nk support aku
hehehe
korg mmg kawan susah senang mak
mak paling syg korg
korg pon ubat mujarab mak...

ejans said...

huh.. kaw ingt kitorg suke ke?? kitorg PLASTIK jerrr..

aizatulqem said...

roommate fizul itu mmg ada rupa tomok lah.
i igtkn tomok at 1st.
hahah

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |