...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Saturday, August 1, 2009

Hunli zai Jilandan

mndarin mari.. haha.. maksudnya hadek2, Majlis Perkahwinan di Kelantan. ok majlis prkahwinan abg sedara aku ni da masuk 2bulan da.. haha.. aku dlu xnk post sbb gamba time ni aku gemok!! sentap.. tp dlm mase dua bulan aku cube terima kenyataan.. haha kidding.. terlupe sebenarnye.. aku sempat post yg kt kL dlu plak time tu..

venue : kubang kerian, kelantan.

date : 30 & 31 May 2009

ok tanpa banyak bual bicara.. ini gambar2 nya..

kondisi di dalam bas

aksi gedix cube dilakukan kakak2 sedara

kakak ku.kazen

pakai inai


aksi2 yg sempat (sengaja) dirakamkan ketika pengantin sibuk dengan mimpinya


Kondisi di dalam Homestay

persiapan untuk nikah
(hadek beradek tolong make-up)

berjalan didlm kegelapan kampung
(anggaran 5minit brjln kaki)

Duit hantaran RM12k dibawa kakak aku selamber je
(xpayah polis nk escort)

pelbagai rempuh halangan yg di tempuhi


nk kawen ke tak nk?? haha..




style kt kelantan katenye
makan kndri tanpa meja. kerusi susun mcm nk tgk show je.. hehe..


Next Day :-

persiapan sebelum bersanding


brjalan lagi dari homestay ke ruma pngantin pmpuan




mak andam yg patut diberi Pingat Darjah Kebesaran..
sbb lg 500meter dari ruma pengantin pmpuan baru nk siapkan pengatin lelaki..



terkagum tgk ada show silat.
tp ni bukan mcm silat pengatin slalu kita tgk ok..


segali lagi pujian kpd mak handam.. kipas tidak diberikan ketika ini kecuali didesak pelbagai pihak.. (actually show ni lama, dlm 10mnt)



lambaian drpd ahli keluarga pengantin LeLaki




*sila klik pada gamba
untuk imej yg lebih
besar bagi tujuan
penyimpanan.
(kpd yg berkaitan shj)

4 comments:

nadey said...

adek sedare ko mmg hensem
aku tgu die beso

AMIREZKA said...

erk.. ko jadik pengapit erk.. x sesuai arr ko jadik. tukar org beb.. wakaka..

ejans said...

haha pesal plak xsesuai??

suke2 je kaw.. huh..

iyllienaz said...

so, sape next??ejan bile lak??

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |