...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Saturday, May 16, 2009

selamat hari PENGAJAR


Selamat hari guru @ aku lebih gemar gunakan selamat hari pengajar. haha even hodoh bunyi nye tp lebey relevan bg aku. sbb xsmua kita pnggil GURU@CIKGU tp ramai yg kita bole klasifikasikan sbg pengajar..

macam lecturer, xkan jmpe dorg nk wish "hai cik, selamat hari guru!". tak pon kepada seseorg yg mngajar kita bukan sbjek akademik, ajar menari, ajar menjahit, ajar bertukang, ajar kita jalani hidup kt dunia ni, ajar kita bab agama, ajar kita time training nk keje nanti.. so dorg smua pngajar kan.. seseorang yg mengajar kita sesuatu..

so tema pada tahun ni ialah, Guru Pembina Negara Bangsa. tema yg lebey menjurus ke arah perpaduan.. so guru2 or tenaga pengajar.. kamu la aset kepada perpaduan bangsa di Malaysia ni okey.. jgn ada yg terlampau pro-kerajaan dan juga pro-pembangkang.. sbb nnti perpaduan tidak dpt dipupuk oleh anda..

kepada smua yg pernah mngajar aku, cikgu2, lecturer, kawan, keluarga, ibubapa, Selamat Hari Pengajar dari saya.. hahaha..

time form5 dolu2.. layout untuk magazines skola..
diam xdiam da hampir 4 tahun aku meninggal kan zaman sekolah.. so sekali gus dah 4 tahun x sambut hari guru nie.. haha.. tua nya aku..

cikgu fizik ngn kelas form4&5

ustazah dan cikgu kimia form4&5

cikgu addmath form4&5 cikgu math form5
cikgu EST
(haha cikgu ni paling senang keje.. masuk kelas bg kertas suh buat.. da abes bole main..)
so, tu je la koleksi gamba2 peribadi cikgu aku.. haha..

ada lagu Khas cikgu2 selalu nyanyi time skola dlu kt page aku untuk sehari dua ni oke.. haha comel jerr kalau ingt balek dolu2 cikgu2 nyanyi.. pitching ntah lari mane dah..

2 comments:

nadey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
4 taun ek???
windu seh

+azry+ said...

cikgu ayu argghhhh!!
Trauma!
LOL

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |