...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Sunday, May 24, 2009

piDi -3d 2n

Photobucket


aku baru balek menghabeskan cuti aku di pelabuhan dickson (port dickson) hahaha

lama giler xkesini.. lebey 3taun la.. pergi bersama2 rakan rumah sewa ku dan juge kelas ku.. kami berEnam shj.. mule2 mcm pelik jer, dorg nk g 3d 2n kt sana.. ye la, kate duk banglo sime darby (bapak abon booked) ingt cikai jerr.. so mcm buang mase je nk duk sane lama2.. tp xpe la.. ikot jerr..

sampai agak terkezuts la.. rupanya duk kt director house dia.. perghh.. ruma ni dari luar nmpak mcm dlm citer P.Ramlee "madu tige".. yg dorg minum2 kopi kt luar ruma tue.. ruma dr luar nmpak lame.. tp dlm gilak ar modern dan mewah..


Photobucket

depan ruma

Photobucket

belakang ruma

Photobucket


pantai kat blakang uma ni

Photobucket


gilew kewL la uma nie.. mcm nk suh bapak aku beli satu je.. haha.. uma ni ade halaman yg sgt besar.. then bole terus ke pantai.. uma ni ada 3bilek biasa.. 1master bedroom.. smua bilek die sgt2 besh lor.. serius besh duk uma nie. haha.. tp seburuk2 pon uma aku, tetap aku syg.. tiberr..

kitorg jalan2, tdo, makan, mandi laut, main game (best giler dpt men game dance abon bawak), tgk tk, dan mcm2 lg.. ingt 3hari ni mcm xde bnda nk buat.. tp byk bnda kami xdpt buat sebenarnye..

malas nk tulis panjang2.. just tunjuk gamba je ea.. buhbye..


Photobucket

landscape kt ruma ni

Photobucket

Photobucket


uncle jage ruma ni tgh bakar bbq untuk kitorg

Photobucket


abon.bokser.ustat

Photobucket

makan time

Photobucket



Photobucket

game yg mengaddictkan kitorg.. best rupanye men game nie..
tp ni la taikO game nie..

Photobucket



Photobucket

mencari 'intan' di tepian pantai..

Photobucket



Photobucket



Photobucket

muke aku da mcm bulan penuh

Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket

Photobucket




Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket

teluk kemang

Photobucket

ni dpn area2 Sri Malaysia (pntai baru)

Photobucket



Photobucket


model for the day - prii

Photobucket

Photobucket

7 comments:

ash_hafriz said...

wei...
nape ko ltak gmbr aku jln2 kt tepi pantai 2?
dh la aku x pndg kamera.
kan ade byk gmbr yg aku posing baek punyer..
ltak gmbr 2 la..
bru ensem..
hehe..
lg 1, apsal ko ltak gmbr abon dok blkg aku 2?
gmbr 2 bole menimbulkn syak wasangka org do..
ltak la yg elok skit..
bahaye la gmbr 2...

nadey said...

wow
6 pax
i like
emmm lg 1 ustat mmg ensem dh lame ku puja die
kem slm die ye
oh ya
shah...ko usha skit perut ko
aku prasan la....ko montel skit dh bgus2
aku suke ko mcm ni
jgn kuwrus sgt

awatachilovestory said...

eii jeles2 huhu

ejans said...

kepada :-

hafriz ;

layak lah gamba kaw yg tue.. lg kaw xpndang kamera lg cntek gamba tue.. haha.. then ape yg bhya nye.. haha kalau kaw ngn ustat ntah la.. haha..

nadey ;

6pax?? oo memang perut aku cm gitu.. nk wt cmane lg.. haha..

atip ;

haha huh layak la kaw untuk jeles.. haha aku suh ikot duk kt bonet xmo..

ash_hafriz said...

bagam..
bile ko edit gmbr aku 2?
sdap2 je tmbh2 ayat kt gmbr 2..
hish ko ni mmg nk kene ni..
ko tggu...

ejans said...

ahhh takot nyee.. kaw si ash, kaw nk betul2 'kena' ngn aku ker??

haha comic.. comic.. lalalalala..

ash_hafriz said...

comic??
ape 2?
ko nk lukis comic ke?
bagus la ko dh kmbg kan bakat ko kr tmpt yg elok..
haha...

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |