...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Monday, November 23, 2009

KTM Komuter maria..

Hye smua... Maria datang lagi.. ok enrty kali ini adalah tentang Si Pondan tak siap menjadi stalker.. huhu.. ok hari Ahad baru nie.. aku dan pzol ke Mid Valley dgn menaiki kenderaan awam iaitu Komuter dari KL Sentral ke Mid Valley.. kerana menyahut seruan kerajaan.. haha.. padahal parking kt mid smua penuh dan sesak.. so kitorg pon park kt kL Sentral dan menaiki komuter.. ok setelah memuaskan segala nafsu di mid valley.. even xpuas mane pon sebab xdpt nk shopping sgt.. kami pun pulang lah..


*gambar hanyalah hiasan

Ketika dalam tren komuter tu, keadaan tidaklah se sesak masa pergi.. pzol dapat lah tempat duduk dan aku hanyalah berdiri.. kitorg pun berborak dan bergossip2lah.. ketika tren hampir sampai ke KL Sentral, ramai lah mula berdiri di muka pintu tren dgn harapan untuk keluar.. huhu.. ok dalam masa berdiri tue.. dtg la se ekor (layak sgt untuk di panggil se ekor) lelaki ni.. nk kata lelaki tak jugak tp sesuailah saya katakan di sini sebagai Lelaki Pondan Tak Siap.. (maaf kepada smua.. kalau pondan chantek aku memang solute korg tapi dia tak) huwahaha gayboy dah nk expired kot... dgn hp nokia n90 nye (tak ingt tp yg pasti hp nokia) dia cuba mengambil gambar kitorg diam2.. yg pasti tak tau dia taste kat siapa u'olss.. pzol ke aku.. rasa pzol kot.. hahaha..


*gambar hanyalah hiasan

Muke dia memang tak boleh blahh.. pakaian pon ala-ala Fasion Disaster jerrr.. huwahaha.. konon cuba pegang hp berkamera dia tu then letak kat dpn beg sandang dia kt dpn.. aku dah mula syak.. tp buat dunno je.. rasa mcm hawt lah kan.. haha.. rupanya pzol pon da perasaan.. dah memang dia ni xreti nk coverline.. konon pro la.. tp aduyaii.. sian.. tp mungkin dia berjaya mengambil gambar salah seorag drpd kitorg.. siap bunyi lagi u'ollsss.. can not go this choiii.. haha.. kalau tgk gerak geri dia memang bajet james bond fondan.. haha.. muka dgn penuh keselambaan sbg seorang pengintip.. haha.. padahal kitorg dah jelas tahu apa dia buat..

hurmm mungkin nasib dia baik.. perangai lahanat aku tak terkeluar time tu.. kalau tak memang aku dgn pzol nk jer buat peace dpn dia time tue.. ye lah, dah org nk amek gamba kita kan.. hehe.. tp kitorg smua jadi blurr.. selamat kaw nox.. kalau tak memang mek da malu kan kaw..

Ok cerita tak habes di situ sahaja.. dalam perjalanan menaiki escalator selepas keluar tren, dia sempat nk menyundal dgn pzol.. haha.. dia beratur belakang pzol then duk rapat pulak.. sampai pzol kate tangan dia siap tersentuh dgn pzol time kat escalator tue.. haha desperate giler..

ok tu je.. di sini aku nk bagi nasihat kepada smua pengguna kenderaan awam.. salah satu nya tren komuter.. terdapat se ekor makhluk Allah x sedar diri ni cuba akan melakukan gangguan seksual ke atas anda.. haha.. gamba tu nk buat ape tak taw la.. buat modal **n**p kot.. haha..
so hati-hati lah.. ingt dia pakai hp nokia n90 kot.. haha..

7 comments:

awatachilovestory said...

huhu aku penah mnjdi mangsa utk ini semua tpi bkn dgn pondan hehe

AMIREZKA said...

hahaha,.. aku pun penah kene mcm nih..

adeh. mmg xleh blah.. layankan aje lar.. wakaka..

MARIA!! hahahaha klakar gile.. kesian maria jadi mangsa hahaha.

JimeMalek said...

ak rse die snap gmbr kaw lah NOKS !
kaw kan idaman melaya!
weewiit!
HAHAHAHAHAHAHAA

kelalar lah!
if nk snap gmbr org secare haram
kaw off lah shutle sound tuh!
ni riak plakk dier !!
HAHAA
xpe2
nnti ak try lah naek komuter tuh
tgk ade x org snap gmbr ak!
bwahahaha!

ejans said...

awatif: wow kira kaw hawt la tu tip.. haha.. kt mane kaw kena??

amirezka: haha layannn jerr.. dah hawt kan.. kita nk buat cmana..

jime: hamboii jime.. pujian yg amat membina.. hahaha..

taw xpe.. dia tak taw off bunyi tu kot.. sian dia..

haha kaw try la nek pblic transpt.. mane taw kena ke.. baru hawt..

awatachilovestory said...

hot plak weh hahaha
cina gatal btol arap pakai bju je smart tpi mgganas huhu
kt lrt lepas klcc sedeh2
aku trasa kn sume2 itu huhu

awatachilovestory said...

hot plak weh hahaha
cina gatal btol arap pakai bju je smart tpi mgganas huhu
kt lrt lepas klcc sedeh2
aku trasa kn sume2 itu huhu

Anonymous said...

aku hingat lagi muke yg snap pic kami tu, muke mmg fondan sngt...

aku harap aku jumpe die buat kali yg ke dua sbb teringin sngt nak mengantoi kan die...

~pzol~

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |