...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Monday, April 6, 2009

major presntation : SIME DARBY

video
(video ini di buat oleh aku, simple jerr.. jnji laen)

*************************

Ni la last presentation aku untuk diploma.. (mudah-mudahan) Presentation ni untuk sbject Business Development. Kitorg ada major ngn minor prsntation.. yg ini adalah major kitorg..

ok saja nk share ngn korg.. mane taw ad yg nk amek sbject ni.. kitorg kena pilih satu company multinational yg malaysian pnya then analysis dorg punye issues pasal marketing ,financial ,human resources ngn other business related.. kira sbject ni himpunkan ape yg kitorg penah blaja dari part1 smpai part6 lah..

so group laki tunggal klas aku ni pilih Sime Darby kos bapak member kitorg (abon) HR manager kat situ.. so senang la skit..

rasa excited giler nk prsnt ni even byk sources kitorg xde.. cari pun by internet ngn newspaper jer.. xmcm sbject laen aku slalu g intrview cmpany tu.. tp kali ni malas dan x sempat.. hoho..

saja je post bnda ni.. kos ni last prsntation aku untuk sem ni kan..

pasni da xde lagi pakai mtrx number ni 2006276462

*************************

muke selenga jer.. haha..

*************************
name tag kitorg.. aku gak yg design.. even simple tp lain dr yg ada..
asyik2 name tag leminated yg gantung2 tu je.. kali ni buat cm bentuk lencana skit..


4 comments:

aizatulqem said...

ey,
nnt smpn sume resources fer ur presentation.
part 6 i nk pnjm.
ehehe

nadey said...

shah la paling pendek
tenggelam nokkkk

vase u mmg lawo

awatachilovestory said...

tersentap aku nok!
sebab group ktrg pakai leminated gantung
hoho
ye ar ko kn kreatif hahaha
kreatif ke??

Farah said...

nk pinjam jaket!!!
nk sain..

hohoho

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |