...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Friday, November 19, 2010

Menara Gading ke Menara PNB

dari

Menara Gading
UiTM Malacca City Campus

ke

Menara PNB
Jalan Tun Razak

Perbezaan ketara antara dua bangunan ini adalah.. bangunan UiTM tersebut mempunyai 16 tingkat dan terletak di Melaka.. manakala bangunan PNB 47 tingkat dan terletak di Kuala Lumpur.. haha.. bukan tu motif aku buat entry.. motifnya aku akan mula praktikal 22hb November 2010 ni.. arghhhh.. antara penyebab jiwa kacau: 

- tak dapat cuti sem dah..
- dah nk kena keje dah??
- kena bangun pagi2.. nk g kelas dlu 8:30am start kelas, 7:45am baru bgn.. haha..
- tak dapat bgn tengahari lagi..
- kelas dlu ada byk gap-gap.. boleh lepak2 minum.. haha..
- dlu rumah sewa dkt dgn campus.. ni kul 6:50am kena keluar naik lrt..
- dalam kelas ngantuk boleh tidur.. haha..
- takot.. risau..
- tapi yg best dah tak duduk jauh2 dah.. akhirnya kembali ke kg halaman..

Apa-apa pun.. doakan lah aku dapat buat internship dekat sana dgn baik.. time nk pilih tempat ni pun dilemma.. hope pilihan yg aku buat ni tepat lah.. dan semoga aku dapat buat research (thesis) aku dgn lancar.. Amin..

5 comments:

qem said...

gudlak bebeh! take care! keje rajin2 okai :)

Anonymous said...

good luck! =)

~iyllienaz

ejans said...

qerm: thnx bebey haha.. rajin2?? haha insyallah..

iyllienaz: thnk u =) hehe..

Cik Aish said...

salam..
hai..u ex student uitm kbm gak ke? sama la..:p

niway i baru dpt offer join training dkt pnb. emm problem la tak tau camne nak g dr seremban ke sana.. :( help me..

ejans said...

ye ke.. amek course ape dlu??

oic2.. dpt management trainee ke or SL1M prog?

alaa ad je beberapa org ulang alik dari serembang tu.. i dgr dlu ad direct bus dari seremban ke mane ntah then u naek putra lrt smpai ampang park.. xpon u naek komuter turun kl sentral then tukar putra lrt ke ampang park.. tp dorg kate naek komuter lambat sgt,

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |