...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Sunday, May 2, 2010

Pehal lu Hadi??

Ya kenapa dengan Hadi??
haha si Hadiah rupanya.. 

entry kali ini tentang LIWU (dalam mandarin) atau pun hadiah birthday aku tempoh hari..

Entry ini bukan nk riak, takbur atau pun bongkak.. tp sekadar menunjukkan tanda terima kasih kepada mereka yg sudi memberikannya kepada aku =)

thnx kepada pzol kerana sudi bagi beg impian ini.. haha.. 
dlu pernah nk beli tapi mcm mahal sgt.. so terus terkubur nafsu.. tp last2 dpt birthday's present =) 
thnx pzol!!!


wallet ini pemberian kakak aku.. disebabkan wallet percuma sedia ada sebelum ini macam dah nazak..
aku pun mintak la wallet.. nk beli sendiri memang berat dan gigihlah kan.. thnx kak!!


Haa ini lah jam yg bapak aku belikan.. haha sekali lagi ODM juga menjadi pilihan nafsu ku.. 
tetapi aku tetap suka yg jam lama.. yg ini sebab dia purple je.. haha.. then boleh set text dia.. dulu xbole lagi.. best la ada nama ejan kt jam tu.. haha..





Ok tu je u'olls.. thnx jgk kepada Hakam@Meha budak bilik ku kerana belanja sepotong kek dari Secret Recipe ari tu..

3 comments:

nadey said...

besh gile beday ko kali ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arrrghhhh jam tu xtahan!!!!!!!!!!
beg tu....mmg idaman ko kn...damn....

iyllienaz said...

huu..purple??haha..ok2..x gelak..mcm cute sgt sebab colour purple..bestnya kakak..dpt wallet free lagi..nak jadi adek dia jugak la camtu..

ejans said...

nadey: haha xbesh ar.. sebab xdpt tiup lilin.. haha..

iyllienaz: haha purple fav kaler la.. tp jam tu xnmpak mcm gurlie pun hokey.. haha..

tu la.. bukan selalu dpt present dr kakak pun.. time bfday je la bole pau skit.. =)

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |