...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Wednesday, March 3, 2010

Kelahiran yg tidak disangka..

Wahh title propa sgt... haha.. entry kali ini untuk mengucapkan Selamat Ulangtahun Kelahiran mereka ke dunia yg fana' dan penuh panca rabak ini.. haha.. mungkin tidak terlambat lagi (even aku da wish), kepada Nadirah@Nadey pada 19hb February lepas.. dan kepada Farhana Nadya@Nad pada 4hb March ini.. semoga kalian dimurakah rejeki dan dipanjangkan umur.. dan berjaya menempuhi dunia ini dgn tabah nox!! dan paling penting CEPAT CARIK LAKI!!


******

sambutan dibuat di taman tasik titiwangsa.. plan utk sambut dua2 sebab nk save time.. takot masing2 bz nnti.. so nad xtahu kitorg nk celebrate bfday dia sbb lagi 2mnggu awal.. si nadey ingt just saje2 nk pergi taman.. si ayul dan nabilah dah prepare kt sane.. aku dan pzol bawak mereka berdua kemudiannya.. ok tu je..

suwit sgt ayul n nabila decorate


bersama si bfday gurLs
present gegurl sgt utk nadey.. supaya reti berhias

set minyak wangi bodyshop utk nad.. sbb dia busuk sgt..

1 comment:

nadey said...

bg adiah tu sbb nk suh aku pndai berhias??????????????
adoiiiiii

pe2 pon thanks la nox2 sekalian
jgn lupe wish beday nad!!!!!!!!!!

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |