...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Monday, January 4, 2010

Dua Puluh Sepuluh

Selamat datang di ucapkan kepada si dua puluh sepuluh.. dan selamat pergi kepada si dua ribu sembilan.. haha hari ke-4 Januari 2010 baharu aku update blog utk tahun baharu ini..

ok harapan yg biasa mcm manusia lain.. mengharapkan kehidupan 2010 ini lebih baik daripada tahun 2009.. Komen tentang 2009, hurmMmm tahun yg ok bg aku.. best.. dan best.. mcm2 benda berlaku.. dan alhamdulillah tiada yg menDukakan.. semua pengalaman yg bahagia sahaja.. so, berharap agar si dua puluh sepuluh dapat lebih mewarnai dunia aku dgn lebih baik.. Amin~


____________________________________________

Pada new year's eve tahun 2010 ini, aku bersama2 separa rakan-rakanku pergi ke Bukit Bintang, Kuala Lumpur bagi meraikan kedatang tahun baharu ini.. hurmMm tahun ni aku, pzol, nadey dan nabilah sahajo.. jemaah lain tak dapat memenuhi jemputan..

Untuk sambutan tahun baharu ini, adalah yg pertama untuk nabilah.. tp malangnya tahun ini sambutannya kureng happening skit.. crowd xramai.. then xpuas mengspray org.. tp overall ok lah.. kami smua njoy.. kluar kul 630pm ingt nk nek monorel je.. tp gigih membawa kenderaan dan dgn ajaib nya traffic sangat lancar seakan-akan lengang time raya.. haha padahal time org balek keja kot.. then parking di Time square sbb nk shopping skit.. dah sudah shopping letak barangan yg dibazirkan ke dalam kereta dan berjalan menuju kawasan kemaksiatan.. haha.. then tunngu lah countdown kat sane.. sambil menyaksikan ragam2 manusia pelbagai bangsa.. dari bangsa sendiri ke pelancong asing.. ok tu je laporan daripada saya.. Bersosialah Untuk Negara..

memuaskan nafsu makan sebelum pergi berperang

merempat di tepian jalan kotaraya

tahun ini tiada lagi tanduk 'devil' tetapi digantikan dgn tanduk 'mickey'.. (haha.. baru comel..) kerana menerima nasihat tentang teguran mufti berkaitan tanduk 'devil' tersebut..

 
verangan ado salji kt malaysia ni


4 comments:

iyllienaz said...

meriahnya sambut new year..happy new year!!

ejans said...

hurmm nmpak je mcm meriah.. haha.. this year kureng skit lah.. apa2 pon hepi nu yer to u too!!

nadey said...

tahun ni gamba aku xcun
hahahahhahaha
tp at least kite leh kumpul .....
bkn nk smbut sgt new year (bg aku la)
yg paling penting mase yg aku spend ngan korg...tu paling penting dlm hidup aku..........warrggghhhh

ejans said...

nadey: haha terharunyeeeeeeeeeeeeeee...

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |