...:: WeLcome .::. Selamat Datang .::. Ahlan Wasahlan .::. Huanying ::...

Thursday, December 10, 2009

warkah daripada Diva


hye kawan2.. jumpa lagi kita smua.. walaupun entry yg tertangguh begitu berlambak menanti giliran ditaip menerusi papan kekunci ku ini.. tp entry kali ini aku nk post tentang warkah daripada kakak@diva wing aku dulu.. hahaha..

aku baru tgk balek gamba2 then jumpe gamba ni.. thnx kak maLatopss for the wasiat yg sgt mengujakan.. haha.. surat merangkap bufday kad aku ni senior wing aku tulis time dia lepak kt rumah sewa aku awal tahun ni time kt segamat dulu.. tp time tu aku tak ada kt segamat tp kt kL.. so ini la wasiat yg ditulis utk aku..

sebab mungkin ada yg xpaham kandungan surat ni.. aku taip balik.. maklum la tulisan diva kan..

**********
kandungan surat:-

Bagam Cantik Apom Pey :


- Ko makin cantik.
- I doakan u cepat kawin and cepat beranak.
Beranaklah kat mana-mana lubang yg boleh dikeluarkan anak.

- Biar sumpahan "dayang senandung" dapat dihapuskan.
- tak perlu whitening lotion lagi.
- hehehe...
- Mek teruja dengar cerita rambut purple!!
- Bila tgk tuala mandi ko, I rasa sgt teruja sbb warna badan
ko dah luntur dan melekat kat tuala ko.

- Selamat Maju Jaya
- Happy Belated Birthday. sori tak ada kad yg cantik utk ko.
p/s: Layak la dgn ko.. hahaha..
- Happy Graduation
- Semoga ko makin putih!!!
- Kurangkan Berangan

-END-

hahaha rindu korg smua.. time kite duduk kt kolej dulu.. hurmMmm xpe lah.. hope kite smua2 nnti akan ditemukan semula kan.. lagi kat akak diva aku sorg nie.. dia la mmber yg paling lazer penah aku jmpe~



p/s: chantek kerrr???
vouge kerr??

1 comment:

nadey said...

aku paling setuju part yug die kate hapuskan keturunan dayang senandong!!!!!!!!!! hahahhahaha

nak baca lagi??? | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 |